Praktijk Bruis

Praktijk Bruis biedt coaching aan kinderen en ouders. Iedereen is uniek met z'n eigen karakter en behoeftes daarom biedt Praktijk Bruis coaching op maat. 

 

Mijn naam is Linda, ik ben de trotse eigenaar van Praktijk Bruis en een enthousiaste orthopedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit die zich met veel passie inzet om jou weer te laten bruisen!


Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden neem dan gerust contact met me op. Ik probeer altijd binnen 2 dagen te reageren.

 

Praktijk Bruis heeft een praktijkruimte in Nistelrode maar geeft ook coaching aan huis in de regio Zuidoost-Brabant en Nijmegen.

Kosten en vergoeding

De coaching van Praktijk Bruis wordt door verschillende gemeentes in omgeving Zuidoost-Brabant en Nijmegen vergoed (vanuit PGB of ZIN). Daarnaast ben ik lid van de zorgcoöperatie TVN Zorgt.

 

Om in aanmerking te komen voor vergoeding heb je een verwijzing van huisarts, jeugdarts of het sociale wijkteam nodig. Vervolgens wordt er een beschikking aangevraagd bij de gemeente voor specialistische begeleiding. 

 

Wil je weten of jouw gemeente de zorg vergoed? Stuur me een e-mail, ik help je graag.

 

Je kunt ook kiezen voor een particulier coachtraject. De kosten per coachgesprek bedragen €75.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan de regels waaraan Praktijk Bruis en de cliënt zich moeten houden als ze met elkaar een begeleidingsovereenkomst aangaan.