Praktijk Bruis

Praktijk Bruis biedt coaching aan vrouwen, kinderen en jongeren. Iedereen is uniek met z'n eigen karakter en behoeftes daarom biedt Praktijk Bruis coaching op maat. 

 

Mijn naam is Linda, ik ben de trotse eigenaar van Praktijk Bruis en een enthousiaste orthopedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van scheiding en hoogsensitiviteit die zich met veel passie inzet om een kind weer te laten bruisen!


Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden neem dan gerust contact met me op. Ik probeer altijd binnen 2 dagen te reageren.

 

Praktijk Bruis heeft geen kantoor, ik kom naar je toe.

Kosten en vergoeding

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Je kunt de coaching zelf betalen. De kosten per coachsgesprek bedraagt dan € 69, exclusief eventuele reiskosten. Binnen Nijmegen, declareer ik geen reiskosten.

 

Ik ben lid van de zorgcoöperatie TVN-zorgt. De coaching van Praktijk Bruis wordt door verschillende gemeentes in omgeving Nijmegen vergoed (vanuit PGB of ZIN).  Wil je weten of jouw gemeente de zorg vergoed? Stuur me een mail, ik help je graag.

 

Om in aanmerking te komen voor vergoeding heb je een verwijzing van huisarts, jeugdarts of het sociale wijkteam nodig. Vervolgens wordt er een beschikking aangevraagd bij de gemeente voor basis begeleiding of specialistische begeleiding. 

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan de regels waaraan Praktijk Bruis en de cliënt zich moeten houden als ze met elkaar een begeleidingsovereenkomst aangaan.