Kosten en vergoeding

De kosten per sessie bedraagt € 69

Coaching vanuit Praktijk Bruis kan worden vergoed vanuit de gemeente (jeugdwet), vanuit PGB of ZIN. Hiervoor is een verwijzing nodig van een huisarts, jeugdarts of het sociale wijkteam. 

 

De coaching bij Praktijk Bruis wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegen aanloopt in je dagelijks leven. Als we een wederzijdse klik voelen, kunnen we een afspraak plannen voor een eerste coachgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt een uur.

 

Kosten: GRATIS

Intakegesprek

Bij de coaching voor vrouwen bij Bodhi Yogashala vindt er geen intakegesprek plaats.

 

Intake voor kinderen en jongeren:

Ik stuur jou of je ouders een intake-formulier met vragen over onder andere je (vroege) ontwikkeling. In het intakegesprek bespreken we deze vragenlijst uitgebreid. Op deze manier leer ik je beter kennen. Dit is belangrijk om de coaching op jouw behoeftes te kunnen afstemmen. Het intakegesprek duurt 1,5 uur. 

 

Kosten: €69

Coachingsgesprek

Coachgesprek voor vrouwen bij Bodhi Yogashala:

 

Met liefdevolle aandacht luister ik naar jouw verhaal en rijk ik je handvatten aan, passend bij jouw specifieke karakter.

 

Kosten: €69

 

Coachgesprek aan huis *:

 

In het eerste coachingsgesprek bespreek ik samen met jou wat je zou willen veranderen. We maken samen een plan met doelen waaraan we gaan werken. Hoe we aan de doelen gaan werken is afhankelijk van jouw behoeftes en jouw klachten. In het laatste coachgesprek wordt er geëvalueerd en krijg je praktische tips mee die je in het vervolg zelf kunt toepassen.

 

*ik bied alleen coaching aan huis, wanneer er een indicatie is afgegeven ( en dus vergoed wordt) door de gemeente. 

 

Adviesgesprek voor ouders

Het gezin is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Als ouders doe je enorm je best, maar hoe doe je het goed? In een adviesgesprek help ik jou (en je partner) om jouw (jullie) kwaliteiten te ontdekken en hoe deze in te zetten om de ontwikkeling van jouw (jullie) kind te stimuleren.

 

Kosten: €69

Wanneer er een indicatie voor zorg is afgegeven door de gemeente, dan worden de kosten voor dit gesprek vergoed.

Voor kinderen tot 16 jaar is er toestemming van ouders nodig. Ben je 16 jaar of ouder?, dan heb je geen toestemming van je ouders nodig.