Kosten en vergoeding

De kosten per sessie bedragen €69

Coaching vanuit Praktijk Bruis kan worden vergoed vanuit de gemeente (Jeugdwet en WMO), vanuit PGB of ZIN. Hiervoor is een verwijzing nodig van een huisarts, jeugdarts of het sociale wijkteam. Ben je 18 jaar of ouder, dan kan de zorg vergoed worden vanuit de WMO.

 

De coaching bij Praktijk Bruis wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Gratis kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegen aanloopt in je dagelijks leven. Als we een wederzijdse klik voelen, kunnen we een afspraak plannen voor een eerste coachgesprek. 

Coachgesprek

 In het eerste coachgesprek bespreek ik samen met jou wat je zou willen veranderen. We maken samen een plan met doelen waaraan we gaan werken. Hoe we aan de doelen gaan werken is afhankelijk van jouw behoeftes en jouw klachten. In het laatste coachgesprek wordt er geëvalueerd en krijg je praktische tips mee die je in het vervolg zelf kunt toepassen. 

Adviesgesprek voor ouders

Het gezin is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Als ouders doe je enorm je best, maar hoe doe je het goed? In een adviesgesprek help ik jou (en je partner) om jouw (jullie) kwaliteiten te ontdekken en hoe deze in te zetten om de ontwikkeling van jouw (jullie) kind te stimuleren.