Over mij

Ik ben Linda, gevoelig, enthousiast, gepassioneerd, leergierig. En ik heb een enorme drive om mensen te motiveren, meer in hun kracht te staan. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en sociaal cultureel agoog. 

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga en mediteer ik. Ook kan ik genieten van een wandeling in de natuur en verre reizen die ik samen met mijn vriend maak.

 

Afgelopen jaar ben ik voor het eerst moeder geworden van mijn lieve dochter. Ik geniet enorm van het moederschap en het samenzijn als kersvers gezin.


Na een verscheidenheid aan werkervaring, opleidingen en zelfontwikkeling borrelde er iets in mij. Ik wilde mijn passie volgen; werken met vrouwen, kinderen en jongeren, om ze een steuntje in de rug te bieden zodat ze zichzelf durven te zijn, kunnen groeien en uiteindelijk weer bruisen van de energie.

Er zat veel tijd tussen het erkennen van deze behoefte en het daadwerkelijk starten van mijn eigen praktijk. Er is moed nodig om je hart te volgen en kwetsbaar te durven zijn. Een moedige stap; het starten van mijn eigen praktijk, maar sindsdien bruis ik nog meer!

 

Ik gun het vrouwen, kinderen en jongeren ook, om net zoals ik, hun kracht te ontdekken en weer te kunnen bruisen.


Opleidingen en werkervaring

Op dit moment werk ik geheel zelfstandig vanuit mijn eigen praktijk. Naast mijn werk voor Bruis, bied ik samen met andere collega's begeleiding aan huis, in het team Zichtbaar in Zicht (www.zichtbaarinzicht.nl). In 2016 heb ik de universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik werkervaring opgedaan als orthopedagoog i.o bij een psychologenpraktijk. Verder heb ik in 2010 de opleiding Social Work afgerond. Ik ben afgestudeerd als Sociaal Cultureel Agoog. Na mijn opleidingen heb ik gewerkt als kinder- en jongerenwerker. Vervolgens ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider in de GGZ en als sociaal pedagoog in de psychiatrie.

 

Ik blijf mezelf ontwikkelen en kan daardoor vrouwen, kinderen en jongeren steeds beter coachen. Op deze manier verbreed ik mijn kennis, vaardigheden en verfijn ik het belangrijkste instrument in de begeleiding: mezelf.