Een interactieve workshop over hoogsensitiviteit

30 november van 19.00 - 20.30 uur

De decembermaand staat weer voor de deur. Voor velen een maand om naar uit te kijken, maar voor anderen een maand die de nodige stress kan opleveren. Door alle tradities en feestelijkheden is er geen ontkomen aan overprikkeling.

 

Wanneer je hoogsensitief bent, kan het een uitdaging zijn om overprikkeling te voorkomen. Je voelt je na activiteiten, hectiek of drukke dag gestresst, bent moe, soms leeggezogen, geïrriteerd en je hebt een kort lontje. Door de diepgaande informatieverwerking is jouw brein stress gevoeliger dan iemand die niet hoogsensitief is. Het is dus belangrijk dat je hier dagelijks rekening mee houdt en na activiteiten ‘verwerkings- en ontspanningstijd’ gaat inplannen uit zorg voor je zenuwstelsel. Zo blijf je goed functioneren.

 

Speciaal voor jou en anderen die geïnteresseerd zijn in hooggevoeligheid (ook voor hulpverleners en wijkconsulenten), organiseer ik op 30 november van 19.00 - 20.30 uur, een workshop.

 

Mijn missie is om andere mensen te informeren en te inspireren met mijn eigen ervaringsverhaal en de laatste ontwikkelingen en praktische tips over hsp te vertellen vanuit de wetenschap.


Meld je aan via onderstaand formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Wanneer?

30 november

19.00 uur - 20.30 uur

 

Waar?

Bodhi Yogashala

Bloemerstraat 71 te Nijmegen.

 

Kosten?

15 euro