Begeleiding bij scheiding

Een scheiding kan een grote impact hebben op jou en je gezin. Vaak wordt er onderschat hoeveel last je als kind van een scheiding kunt hebben.

 

Sommige kinderen denken dat een scheiding hun eigen schuld is, maar dat is natuurlijk niet zo! Ook kan het zijn dat je je verantwoordelijk voelt voor het verdriet van je ouders. Daarbij moet je op jonge leeftijd keuzes maken die je nog helemaal niet wilt en kunt maken. Hierdoor trek je je terug of  ben je juist erg aanwezig. Ook kan het zijn dat je de ouderrol gaat overnemen en al snel volwassen wordt.


Ik kan je vaardigheden leren om beter met het verdriet rondom de scheiding om te gaan, afgestemd op jouw karakter. Jij verdient het om te spelen, te ontdekken en plezier te maken. Ik help je graag om weer te kunnen bruisen.

Voor gescheiden ouders

Praktijk Bruis biedt oudercoaching. In deze coaching bied ik praktische handvatten aan jou als ouder, over de omgang met jouw kind voor, tijdens en na de scheiding. Het belang van jouw/jullie kind staat hierin voorop.

 

Vanuit mijn rol als coach treed ik op als neutrale partij en behartig de belangen van jouw/jullie kind. Er zal nooit een oordeel worden geveld richting het kind over één van de ouders. De coaching kan jouw/jullie kind helpen een zorgeloze toekomst te verkrijgen. Dit is wat ieder kind verdient!

 

Praktijk Bruis werkt samen met Wencke Slütter van Stuurkracht. Wencke kan jou coachen en adviseren om succesvol te scheiden of om te gaan met negatieve emoties en/of moeizame communicatie met je ex-partner na een scheiding. Neem eens een kijkje op haar website: www.stuurkracht.nl