Vrouwen

Als vrouw van nu leidt je vaak een hectisch leven. Je doet enorm je best voor je opleiding, werkt hard, wil voldoende aandacht besteden aan je partner, vriendinnen en/of kinderen. En dan wil je er ook nog eens leuk uitzien. Het is vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. 

 

Aan de hand van coachingsgesprekken kan ik jou helpen om;

  • meer rust en balans te vinden
  • jouw kracht te ontdekken en in te zetten
  • meer zelfvertrouwen te krijgen
  • keuzes te kunnen maken die energie geven 
  • meer te kunnen genieten

 

Met liefdevolle aandacht luister ik naar jouw verhaal en rijk ik je handvatten aan, passend bij jouw specifieke karakter.

Ik kan jou helpen te ontspannen middels meditatie-oefeningen en lichaamsgerichte oefeningen. Met oplossingsgerichte coachvragen laat ik je zelf ontdekken hoe je je wensen kan vervullen. Ook heb ik praktische tips voor een stressvrij leven, die je zelf kan toepassen in je dagelijks leven.

 

Kennismakingsgesprek is GRATIS

 

Aan de hand van een vision board brengen we in de eerste coachsessie jouw wensen in beeld. 

Jij hebt de regie en bepaalt hoe vaak je een coachgesprek wilt. En je bent altijd vrij om de gesprekken later op te pakken.

 

De coachgesprekken voor vrouwen vinden plaats bij yogaschool Bodhi Yogashala. 

 

Bezoekadres:

Bloemerstraat 71

6511 ED Nijmegen

https://www.bodhiyogashala.nl/

Kinderen (6 - 13 jaar)

Onzekerheid, bang zijn, erg gevoelig of verdrietig zijn, scheiding, slechte concentratie, spanning, slecht kunnen slapen, veel piekeren of juist mopperen. Dit zijn een aantal thema’s waar je last van kunt hebben. Herken jij jezelf in een van de thema’s?

 

In een individueel coachingstraject bij Praktijk Bruis kan ik je helpen om je kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Ik geef praktische handvatten die je uiteindelijk zelfstandig in je eigen leven kan inzetten. Hierdoor zul je weer bruisen!


Jongeren (14 - 18 jaar)

Soms kan het zijn dat je niet lekker in je vel zit. Er borrelt iets….Je voelt je boos, verdrietig of angstig, je wil er graag bij horen en voelt je onzeker. Ook kan het zijn dat je moeite hebt met de scheiding van je ouders, last hebt van prikkels om  je heen, je moeite hebt om je aandacht erbij te houden of gepest wordt. Of je piekert veel waardoor je slecht slaapt. Herken jij jezelf in bovengenoemde punten?

  

In een individueel coachingstraject bij Praktijk Bruis kan ik jou helpen om jouw kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Ik geef praktische handvatten die je kunt inzetten zodat je weer beter in je vel zit.


Ouders

Praktijk Bruis biedt ouder-coaching. De inhoud van de begeleiding is afhankelijk van jouw hulpvraag als ouder. Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in het probleem van je kind? Dan kan ik psycho-educatie aanbieden. De coaching kan ook gericht zijn op het aanleren en/of versterken van jouw opvoedingsvaardigheden. Het doel van de coaching is dat je als ouder de opgedane kennis en vaardigheden zelfstandig thuis kan toepassen.

 

Samen beslissen we hoeveel coachingssessies er nodig zijn. De coaching kan bij jou thuis plaatsvinden of in een praktijkruimte.