Kinderen (6 - 13 jaar)

Onzekerheid, bang zijn, erg gevoelig of verdrietig zijn, slechte concentratie, spanning, slecht kunnen slapen, veel piekeren of juist mopperen. Dit zijn een aantal thema’s waar je last van kunt hebben. Herken jij jezelf in een van de thema’s?

 

In een individueel coachingstraject bij Praktijk Bruis kan ik je helpen om je kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Ik geef praktische handvatten die je uiteindelijk zelfstandig in je eigen leven kan inzetten. Hierdoor zul je weer bruisen!


Jongeren (14 - 18 jaar)

Soms kan het zijn dat je niet lekker in je vel zit. Er borrelt iets….Je voelt je boos, verdrietig of angstig, je wil er graag bij horen en voelt je onzeker. Ook kan het zijn dat je last hebt van prikkels om  je heen, je moeite hebt om je aandacht erbij te houden of gepest wordt. Of je piekert veel waardoor je slecht slaapt. Herken jij jezelf in bovengenoemde punten?

  

In een individueel coachingstraject bij Praktijk Bruis kan ik jou helpen om jouw kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Ik geef praktische handvatten die je kunt inzetten zodat je weer beter in je vel zit.


Ouders

Praktijk Bruis biedt ouder-coaching. De inhoud van de coaching is afhankelijk van jouw hulpvraag als ouder. Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in het probleem van je kind? De coaching kan gericht zijn op het aanleren en/of versterken van jouw opvoedingsvaardigheden. Het doel van de coaching is dat je als ouder de opgedane kennis en vaardigheden zelfstandig thuis kan toepassen.

 

Samen beslissen we hoeveel coachingssessies er nodig zijn. De coaching kan bij jou thuis plaatsvinden of in de praktijkruimte. 


Vrouwen

Als vrouw van nu leidt je vaak een hectisch leven. Je doet enorm je best voor je opleiding, werkt hard, wil voldoende aandacht besteden aan je partner, vriendinnen en/of kinderen. En dan wil je er ook nog eens leuk uitzien. Het is vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. 

 

Aan de hand van coachingsgesprekken kan ik jou helpen om;

  • meer rust en balans te vinden
  • jouw kracht te ontdekken en in te zetten
  • meer zelfvertrouwen te krijgen
  • keuzes te kunnen maken die energie geven 
  • meer te kunnen genieten